• Formel 1 simulator tilbud hos Outdoor Games | odg.dk

Kør F1 i en simulator, der gør dit race fuldstændig realistisk!

Formel 1 simulator med 160 grader live-panorama med bane, pits, landskab og publikumDin Formel 1-racer er en tro kopi af den ægte vare, og når du sidder i raceren, har du et kæmpe lærred foran dig, hvor bane, pits, landskab og tilskuere vises live.

Lærredet er på 600 x 150 cm, og billederne vises af 3 projektorer, så du har udsyn 160 grader rundt foran dig. Meget overvældende!

 

 

Formel 1-racer , hvor rattet har forced feedback, der giver præcis køreoplevelseRattet har forced feedback, så du får en præcis kørefornemmelse. Alle instrumenter og al betjening er også anbragt i rattet – nøjagtig som i en F1-racer.

Du vil møde instruktører, der er dygtige og engagerede. De hjælper dig i gang, inden du kører ud på banen og speeder op.

Du vil blive totalt opslugt og føle, at tiden flyver af sted. Din adrenalin vil pumpe i kroppen, og du vil få en vildt fed oplevelse – med over 300 km/t.

 

 

Professionelle racerkørere kan også lide vores Formel 1-simulator. Casper Elgaard, John Nielsen og Jan Magnussen har anbefalet den, og du kan se et interview med Casper Elgaard i den ene video nedenfor.